Minden kategória
EN

All Season

Ön itt van : Főoldal>Termék>All Season

Minden célra kötött bordával festett szövet

Származási hely:

Kína

Márkanév:

Őszinte

Modell száma:

RIB N.1

Tanúsítvány:

GRS OEKO-TEX


ÉRDEKLŐDÉS
Leírás

A borda kötött szövet olyan kötött szövet, amely egyetlen fonalból áll, amelyek egymás után hosszanti sorokban hurkokat alkotnak.
A bordázott kötött anyag a sima szövésű anyag felengedhetőségével, göndörítésével és megnyúlásával rendelkezik, valamint nagyobb rugalmassággal rendelkezik.
Az 1x1 bordás hasonlít a sima szövethez, de a bordázat szerkezete lazább, rugalmasabb, és általában nem tesz különbséget elöl és hátul.
És a borda másik szerkezete, például a 2x2, 2x1 szerkezet, szerkezetének sajátosságai miatt könnyen megkülönböztethető más szövetektől.

Termék üzleti feltételek

Minimális rendelési mennyiség:

1000kg

Csomagolás Részletek:

Univerzális műanyag csomagoló táska és erős papírrúd  

Szállítási határidő:

Harmincöt nappal a befizetés után

Fizetési feltételek:

DP LC TT

Supply Ability:

Százezer tonna plusz (többért alkudható)

0N6A8257

0N6A8261

0N6A8263

0N6A9742

Műszaki adatok

A pamut mint bordaszövetből készült alapanyag puhább tapintású lesz, a szövet gyönyörű és könnyen öltözhető, így ez a fajta szövet divattervezőt is szenvedett, a ruhaüzletben mindenféle cérnás pólót is láthat, kapucnis polár termékek.
A bordázott termékek ára nem magas, a pamutból, a poliészter szövetből viszonylag könnyű nyersanyagot szerezni, ezért a bordázott áruk ára viszonylag olcsó
A bordázott szövetalapozásnak nincs nagy hátránya. A kémiai szálas bordás kendő víztisztítás után hajlamos a bukfencezésre. A tablettázás jelensége hosszú viselés után bizonyos szintre csökken

Gyors részletek

1. Öltés, reteszelés
A vetülék kötésszerkezete két egymásba fonódó bordásszerkezetből áll, amelyekben az egyik bordásszerkezet hosszanti tekercsei egy másik bordásszerkezet hosszanti tekercsével vannak kialakítva.
(Dupla bordaszövet)
2. Három zsinór öltés (zsinór öltés)
A lánckötő szerkezet két lánckötő szövetből áll, és a láncfonal váltakozva hurkol a tűn

Versenyelőny

Mi vagyunk a régió legnagyobb szállítója, teljes ellátási láncunk van, hatalmas mennyiségű gyárral a különböző kézműves folyamatokhoz.

Alkalmazás

A kötött szövetek jó alakíthatósággal rendelkeznek a kötési módszerek egyedisége miatt, így a bordázott szövetek is jó hajlékonysággal rendelkeznek. A jó gömbölyű szövetből készült ruháknak és nadrágoknak szintén számos előnye van. Először is, a ruhák és nadrágok deformáció után gyorsan helyreállíthatók, és nem hajlamosak a ráncokra.
A bordaszövetnek 1 * 1 szál, 2 * 2 és 3 * 3 szál stb. Van, a bordaszövet alapanyag-előállításához vegyi rostok használhatják az elmúlt években (poliészter kendő), a bordaszövet fokozatosan emelkedik, a bordaszövet rendkívül gyakori, gyakran használják ruhák, pólók, kapucnis polár készítésére.

Kapcsolat