Minden kategória
EN

kationos szövet

Ön itt van : Főoldal>Termék>Tavasz ősz>kationos szövet

Kationos Jersey

Származási hely:

Kína

Márkanév:

Őszinte

Tanúsítvány:

GRS OEKO-TEX


ÉRDEKLŐDÉS
Leírás

A kationos szöveteknek egy fonaluk van, a kationos eljárás speciális kezelésével. Mint például kationos poliészter fonal vagy kationos nejlon fonal.
A kationos fonal ellenáll a magas hőmérsékletnek, így a fonal színezése során más fonalak is színeződnek, de a kationos fonalak nem, ebben az esetben a festett fonal kétszínű hatást mutat, és a fonalnak ez a hatása mindenféle ruházat.
A láncszálat DTY100D poliészterből és DTY100D kationból készítik, a vetülékszálat pedig DTY100D poliészterből fonják össze. A láncfonalat a két szál csoportokba rendezi (a festési mélység az eltérő alapanyag-összetétel miatt eltérő, a festés után pedig könnyen egyenes csíkot lehet kialakítani). A lánc és a vetülék a vízsugár szövőszékén 1/1 sztriptízszerkezettel vannak átszövve. A ruhát ellazítják, finomítják, festik (diszpergáló, kationos festékek) és véglegesítik. A szövet puha tapintású, nehezen elhalványuló, ráncálló és kopásálló.

Termék üzleti feltételek

Minimális rendelési mennyiség:

1000kg

Csomagolás Részletek:

Univerzális műanyag csomagoló táska és erős papírrúd  

Szállítási határidő:

Harmincöt nappal a befizetés után

Fizetési feltételek:

DP LC TT

Supply Ability:

Százezer tonna plusz (többért alkudható)

Műszaki adatok

A kationos szövetek jellemzői
1, a kationos szövet a kettős színű effektus egyik jellemzője, ennek a funkciónak a felhasználása lehet néhány fonalfestett kétszínű szövetpótlás, ezáltal csökkentve a szövet költségét, ez a kationos szövet jellemzője, de szintén korlátozta jellemzőit, a többszínű fonalfestékkel szemben a kationos szövet csak cserélhető.
2, kationos szövet világos színű, nagyon alkalmas mesterséges szálakhoz
3. A kationos szövetek kopásállósága is nagyon jó. Poliészter, spandex és egyéb mesterséges szálak hozzáadása után az erő nagyobb és a rugalmasság jobb, a kopásállóság pedig csak a nylon után áll.
4. A kationos szöveteknek vannak olyan kémiai tulajdonságai, mint például a korrózióállóság, a híg lúgállóság, a fehérítőszer-ellenállás, az oxidálószerek, a szénhidrogének, a ketonok, a kőolajtermékek és a szervetlen savak, ugyanakkor vannak fizikai tulajdonságaik is, például az ultraibolya fény ellenállása.

Gyors részletek

A kationos szövet teljes poliészter szövet, általában a kationos selymet használjuk a lánc irányában, vetüljünk fel közönséges poliészterrel, színezzük színezékekkel, poliészter szokásos színezékekkel, kationos selyem kationos színezékekkel, a kelmehatásnak kétszínû hatása lesz.

Versenyelőny

Mi vagyunk a régió legnagyobb szállítója, teljes ellátási láncunk van, hatalmas mennyiségű gyárral a különböző kézműves folyamatokhoz.

Alkalmazás

A kationos szövet használata
1, kationos szövet nagyon jó vízbeszívással, és a festék áfa-különbsége kicsi, így különösen alkalmas sportruházatként való használatra, főleg mezekből, rövidnadrágokból, jógákból stb. Készülnek, ha a kationos szövet vastag, ecsetelt hatása meleg ruhák, meleg nadrágok stb.
2, a kationos poliészter Khan ruha a környezetvédelemben is nagyon hatékony, környezetbarát poliészter szövetként használható.
3, mert a kationos szövet puha, kopás is nagyon kényelmes. Élénk színe is van, hatása hasonló a természetes szövethez. Jó rugalmassági és higiéniai tulajdonságokkal rendelkezik, kiváló minőségű fehérnemű, fürdőruha és sportruházat készítésére használható.

Kapcsolat