Minden kategória
EN

korall gyapjú

Ön itt van : Főoldal>Termék>Téli>korall gyapjú

Korall bársony / gyapjú

Származási hely:

Kína

Márkanév:

Őszinte

Tanúsítvány:

GRS OEKO-TEX


ÉRDEKLŐDÉS
Leírás

A korallgyapjú egy új típusú szövet, mivel a színes, plüss burkolat nagyon magas korall, ezért a név korallgyapjú. Mivel az alapanyag poliészter szál, ezért az állaga extra puha. A szövetek mindenféle versenyével szemben a korallgyapotot a fogyasztók előnyben részesítették, mivel előnyei a jó vízfelvétel, a nem könnyű pillérezés, a könnyű hajhullás és a jó légáteresztő képesség.

Termék üzleti feltételek

Minimális rendelési mennyiség:

1000kg

Csomagolás Részletek:

Univerzális műanyag csomagoló táska és erős papírrúd  

Szállítási határidő:

Harmincöt nappal a befizetés után

Fizetési feltételek:

DP LC TT

Supply Ability:

Százezer tonna plusz (többért alkudható)

Műszaki adatok

100d 144f

Gyors részletek

Korall bársony: Ahogy a neve is sugallja, korallszerű szövet, a szálak olyan puhák, mint a korallok. Alapanyaga poliészter mikroszálas, a finom izzószál miatt, ezért nagyon puha és finom érzésű, nem könnyű elhalványulni, nem könnyű megcsipkedni.
A korall bársony gazdag színekkel és erős vízfelvétellel rendelkezik, így könnyen tisztítható, de hajlamos a statikus elektromosságra.

Versenyelőny

Mi vagyunk a régió legnagyobb szállítója, teljes ellátási láncunk van, hatalmas mennyiségű gyárral a különböző kézműves folyamatokhoz.

Alkalmazás

Amikor a korallbársony éppen megjelent, fejlesztési területe csak a fürdőköpenyekre, fürdőlepedőkre és más fürdőtermékekre összpontosított. A technológia és a technika fejlődésével, valamint alacsony költségei miatt több korallbársony termék áradt a piacra: kesztyű, papucs, sál és így tovább. Szövési elvének hatására a korallgyapjú kopás közben elveszíti a haját, és könnyű statikus elektromosságot kapni. Ezért a bőrallergiás embereknek kerülniük kell ezt a szövetet, és kevesebbet kell viselniük, ha száraz az éghajlat.

Kapcsolat