Minden kategória
EN

Industry News

Ön itt van : Főoldal>Hírek>Industry News

Cashmere piac 2020. febr. 19.

Idő: 2020-03-25 Találatok: 36

„J.Crew bejelentette, hogy az újonnan piacra dobott 100-es tavaszi kollekcióból származó összes kasmírpulóver és nem ruházati cikk 2021% -át a The Good Cashmere Standard (GCS) tanúsított kasmír felhasználásával állítják elő. J.Crew nemzetközileg elismert omni-channel kiskereskedő női, férfi és gyermek ruházatban, cipőben és kiegészítőkben.

A Good Cashmere Standard (GCS) szabványt az Aid by Trade Foundation (AbTF) fejlesztette ki, egy nonprofit szervezet, amelynek célja a kasmírkecskék jólétének, a gazdák és a gazdálkodói közösségek életének, valamint a környezetének javítása. A GCS-szel való együttműködés révén J.Crew nemcsak a fenntartható kasmír ellátási láncot tudja garantálni, hanem a tanúsított kasmírdarabok teljes nyomon követését is biztosíthatja - mondta J.Crew.

J.Crew azt is bejelentette, hogy kiterjeszti partnerségét a Fenntartható Fiber Szövetséggel (SFA), hogy felhatalmazza a mongóliai nőstényeket gazdasági és társadalmi helyzetük javítására. Az SFA elősegíti a kasmír fenntartható termelését, minimálisra csökkenti a környezeti hatásokat, biztosítja a magas állatjólétet és biztosítja a pásztor megélhetését. A J.Crew-val folytatott többéves program részeként az SFA csaknem 1,000 nőstényt (és háztartásaikat) támogatja Mongóliában, állítja J.Crew.

Az SFA-val a női pásztorok képzést kapnak arról, hogyan lehetne jobban tárgyalni a kereskedelemről és a szerződésekről, kezelni a készpénzt, döntéseket hozni és magasabb gazdasági megtérülést biztosítani szövetkezetük számára. Ösztönzésben részesülnek azok a pásztorkodó szövetkezetek, amelyek tagjaiként nőstények vannak, és legalább egy nő van a döntéshozatali struktúrájukban, valamint azok, amelyek szociális biztonsági hálókat fejlesztenek ki, és kollektív támogatást kínálnak a kiszolgáltatott nő által vezetett családok számára. A szövetkezeti női tagok megnövekedett gazdasági megtérülését egy szálkiválogató program révén lehet elérni, amely lehetőséget teremt a pásztoroknak arra, hogy magasabb minőségű szálakat értékesítsenek prémium áron - áll J.Crew sajtóközleményében.
                                                                                                                                      Fibre2Fashion News Desk (GK) ”

图片 1

Előző: Egyik sem

Következő : Egyik sem