Minden kategória
EN

kötött jacquard szövet

Ön itt van : Főoldal>Termék>Nyár>kötött jacquard szövet

Jacquard szövet

Származási hely:

Kína

Márkanév:

Őszinte

Tanúsítvány:

GRS OEKO-TEX


ÉRDEKLŐDÉS
Leírás

Puha, finom és sima textúra, jó fényesség, jó kendő- és légáteresztő képesség, jó színtartósság (fonalfestés). A nagyméretű jacquard szövet mintázata nagy és finom, különálló színrétegekkel és erős háromdimenziós érzékkel, míg a kis jacquard szövet mintázata viszonylag egyszerű és egyszeres.
Puha textúra, finom és sima, jó fényű, jó kendő, jó légáteresztő képesség, jó színtartóság (fonalfestés). A nagyméretű jacquard szövetek nagy és finom mintázatúak, eltérő színrétegekkel és erős háromdimenziós érzékkel, míg a kis jacquard szövetek viszonylag egyszerű mintákkal.

Termék üzleti feltételek

Minimális rendelési mennyiség:

1000kg

Csomagolás Részletek:

Univerzális műanyag csomagoló táska és erős papírrúd  

Szállítási határidő:

Harmincöt nappal a befizetés után

Fizetési feltételek:

DP LC TT

Supply Ability:

Százezer tonna plusz (többért alkudható)

Műszaki adatok

Festett fonal

Gyors részletek

A monokróm jacquard a jacquard festett szövet - a szövetet először a jacquard szövőszék szövi meg, majd festi és kész. A kész anyag tiszta színű. A többszínű jacquard fonalból festett jacquard szövet - először a jacquard szövőszékkel festik, majd szövik, végül elkészülnek, így a fonalból festett jacquard szövet több mint két színnel rendelkezik, a szövet színe gazdag, nem unalmas, a minta három -dimenziós érzék erősebb, magasabb fokozatú. A szövetszélesség nincs korlátozva, a tiszta pamutszövet kismértékben zsugorodik, nincs golyója, nem fakul. A Jacquard szövetet általában magas és közepes minőségű ruházati cikkekhez vagy dekoratív ipari anyagokhoz (például függönyök, homokkioldó anyagok) lehet használni. A Jacquard szövet gyártási folyamata összetett. A lánc és vetülék egymást lefelé és lefelé szőve különböző mintázatokat alkot, homorú és domború, szövött virágokat, madarakat, halakat, rovarokat, madarakat és állatokat és más gyönyörű mintákat.
A monokromatikus jacquard egy jacquard festett szövet - a szövetet először jacquard szövőszéken szövik, majd festik és kész. A kész anyag tiszta színű. A sokszínű jacquard fonalfestéssel színezett jacquard szövet - először festett, majd a jacquard szövőszékkel szőtt, és végül elkészült, így a fonalfestékkel ellátott jacquard szövet több mint két színnel rendelkezik, a szövet színe gazdag, nem egyhangú, a minta háromdimenziós érzéke erősebb, magasabb fokozatú. A szövet szélessége nem korlátozott, tiszta pamut szövet.

Versenyelőny

Mi vagyunk a régió legnagyobb szállítója, teljes ellátási láncunk van, hatalmas mennyiségű gyárral a különböző kézműves folyamatokhoz.

Alkalmazás

Zsugorodás nélkül, nincs bugyuta. A jakard szövetet általában kiváló minőségű ruhagyártási anyagokban vagy dekoratív ipari anyagokban (például függönyök, homokóra anyagok) lehet használni. A jacquard szövet gyártási folyamata összetett. A lánc- és vetülékfonalakat felfelé és lefelé fonva alkotják a különböző mintákat, amelyek gyönyörű virág-, madár-, hal-, rovar-, madár- és állatmintákat szőnek.

Kapcsolat