Minden kategória
EN

mikrorost

Ön itt van : Főoldal>Termék>Nyár>mikrorost

Mikroszál (minden irányban nyújtva) aranyfóliával

Származási hely:

Kína

Márkanév:

Őszinte

Tanúsítvány:

GRS OEKO-TEX


ÉRDEKLŐDÉS
Leírás

A mikroszál egyfajta teljes elasztikus poliészter fonott spandex rost, nagyon jó érzés a kéz számára, rugalmassággal, bronzosodással.
A ruha bronzozás utáni összhatása elegánsnak és divatosnak tűnik.

Termék üzleti feltételek

Minimális rendelési mennyiség:

1000kg

Csomagolás Részletek:

Univerzális műanyag csomagoló táska és erős papírrúd  

Szállítási határidő:

Harmincöt nappal a befizetés után

Fizetési feltételek:

DP LC TT

Supply Ability:

Százezer tonna plusz (többért alkudható)

Műszaki adatok

100d 144f DTY mikrorost

Gyors részletek

A bronzosítási technológia folyamatos kutatásával, fejlesztésével és korszerűsítésével a textil bronzosodás ágazata szegmentált. Kétféle berendezés létezik:
(1) kerek nyomású bronzolás:
A barnító lemez és az alsó présnyomás hengeres, lineárisan érintkezik a két hengeres henger között, és az alsó présnyomás általában közepes keménységű szilikagél anyagból készül. Az aranyozógép alkalmas a keskeny gördülő szalag egész tekercsének aranyozására. Előnye: gyors sebesség, nagy hozam. A ruha tartóssága a bronzosodás után rendben van.
(2) lapos nyomású bronzozás:
A gyakoribb bronzosító gép: pneumatikus bronzosító gép vagy kézi bronzosító gép, a fő alkatrészek két fémlemezből állnak. A kendő bronzosítása során általában az alumínium lemez tetejétől származó hő és lefelé irányuló mozgás. A barnításkor figyelembe kell venni a nyomást és az időt, a nyomtatott mintaragasztó réteg magasságától és a ruha ellenálló hőmérsékletétől függően. A legtöbb esetben a hőmérséklet 140 ° - 160 ° között van, a nyomás meghaladja az 5 kg-ot és az idő 10 másodperc. Túl alacsony hőmérséklet, a barnító tartósság nem ideális. A hőmérséklet túl magas, a kendő bronz színűnek tűnik (a fehér ruha sárga). Ha a nyomás túl alacsony, ez befolyásolja a tartósságot. Ha a nyomás túl nagy, a háromdimenziós, barnuló hígtrágya mintázata összeomlik és elveszíti a háromdimenziós érzéket.

Versenyelőny

Mi vagyunk a régió legnagyobb szállítója, teljes ellátási láncunk van, hatalmas mennyiségű gyárral a különböző kézműves folyamatokhoz.

Alkalmazás

Az ilyen típusú szövet felhasználása számos divatstílusú ruházati márka ruházati mintájában megtalálható.

Kapcsolat