Minden kategória
EN

búvárfelszerelés

Ön itt van : Főoldal>Termék>Tavasz ősz>búvárfelszerelés

Búvár / levegő réteg szövet

Származási hely:

Kína

Márkanév:

Őszinte

Tanúsítvány:

GRS OEKO-TEX


ÉRDEKLŐDÉS
Leírás

A levegőrétegű szövetnek két rétege van, mint a szövet alja és felülete, lapos tűszervezésűek, így a szövet felülete sima. Azt is meg kell jegyezni, hogy bár az űrgyapot és a légréteg szerkezete azonos, az űrpamut fonalának középső része monofil (ágyúgolyós selyem), míg a légréteg fonalának középső része magas fonalú vágott fonal vagy nem egyszálas fonal. Noha a szövet vastagsága a tér pamut és a kétoldalas kendő között van, ez nagymértékben javította a ránc hátrányait, amelyek befolyásolják a ruha megjelenését és a viszkető bőrt, amelyet a monofil kiállása okoz a viselési folyamat során.

Termék üzleti feltételek

Minimális rendelési mennyiség:

1000kg

Csomagolás Részletek:

Univerzális műanyag csomagoló táska és erős papírrúd  

Szállítási határidő:

Harmincöt nappal a befizetés után

Fizetési feltételek:

DP LC TT

Supply Ability:

Százezer tonna plusz (többért alkudható)

Műszaki adatok

75d 72f dty spandexszel

Gyors részletek

Légrétegű szövet, amely a szervezeti struktúrából szövődik, a tér és a tér között, amely háromrétegű pamut kötött jacquard szövetből áll. Kétoldalas gépgyártást kell használnia, és a szövőgépek gyártási folyamatában a tűlemez kissé megemelkedett, tárcsázza fel és le egy bizonyos távolságra. Szigetelő réteg választja el a szövetek előállításához.

Versenyelőny

Mi vagyunk a régió legnagyobb szállítója, teljes ellátási láncunk van, hatalmas mennyiségű gyárral a különböző kézműves folyamatokhoz.

Alkalmazás

szövet

Kapcsolat